dimarts, 4 de febrer del 2014

La creació artística

http://www.flickr.com/photos/carlosreusser/6833952127/in/photostream/
Jo penso que l'ésser humà des dels seus inicis ha estat envoltat de bellesa i sensibilitat, ja que és en si mateix una creació molt sensible, complicada i bella.


Tot el que les persones fem, ho fem diferent als altres éssers vius de la terra: tenim la capacitat d’imaginar i fer coses que s’escapen de la realitat. Som creadors i somiadors.

La meva humil opinió és que tota persona té un esperit, que és bell, pur, innocent, i que fa que ens moguem cap a un instint que és bo per naturalesa i ens impulsa a fer coses que ens agraden

Per tant, podem dir que l'ésser humà necessita expressar la seva sensibilitat envers tot allò que l’envolta. Tenim la inquietud d’expressar tot el que som d’una manera bonica i d’aquí sorgeix l’art...

La sensibilitat espiritual no només l’expressem en temes religiosos, sinó que està present en la nostra vida d’una manera constant. Per exemple, les ceràmiques primitives, tot i que són objectes bàsics i útils, han estat creats amb un gust i una decoració única i inexplicable per a la època. De fet, la història de la humanitat no es pot entendre sense totes les obres d’art dels diferents gèneres i estils que s’han fet al llarg dels temps.

Però, sens dubte, l’obra més gran de la humanitat és el mateix ésser humà, una creació única i inexplicable, on tots els adjectius s’entrellacen i formen el començament de tot.

http://www.flickr.com/photos/jfabra/2150120698/in/photostream/


Autora: Laura Pons
Foto: Carlos Reusser
Foto: J Fabra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Enllaços

Seguidors